2016_17
Guía docente 
Escuela Técnica Superior de Ingeniería Química
A A 
castellano 
Grado en Ingeniería Agroalimentaria (2010)
 Asignaturas
  ECONOMÍA Y ORGANIZACIÓN INDUSTRIAL
   Evaluación
Metodologías Competencias descripción Peso        
Trabajos
A1.1
A3.6
Elaboració i defensa oral d'un projecte relacionat els dos primers mòduls de l'assignatura 15%
Resolución de problemas/ejercicios
A1.1
C1.4
Realització d'activitats d'aprenentatge relacionades amb el tercer mòdul de l'assignatura. Modalitat treball autònom tutoritzat. 10%
Pruebas prácticas
A1.1
A1.3
C1.4
Encàrrec de disseny d’una planta de procés (API) o activitat substitutòria 15%
Pruebas objetivas de tipo test
A1.1
A1.3
Avaluació contingut teòric/pràctic i competències relacionades amb els dos primers mòduls de l'assignatura 40%
Pruebas objetivas de preguntas cortas
A1.1
A1.3
Avaluació contingut teòric/pràctic i competències relacionades amb el tercer mòdul de l'assignatura. Prova final pràctica. Selecció respostes en modalitat test. 20%
Otros  
 
Otros comentarios y segunda convocatoria

Durant el curs 2015-16 l'assignatura participa en el projecte d'innovació docent "X-Culture: un projecte col·laboratiu per la internacionalització de la docència", Convocatòria innovació docent ICE 2015, URV. Aquesta activitat permet la internacionalització de la docència i la incorporació de l'anglès a l'aula. Els estudiants matriculats a l'assignatura poden participar de manera voluntària en el projecte X-Culture (http://www.vtaras.com/x-culture.html), amb el corresponen reconeixement extra de la seva feina en el sistema d'avaluació i sempre amb el seu consentiment previ. Els alumnes rebran, a més a més, un certificat de participació.

La segona convocatòria és totalment independent de la primera. En conseqüència l'alumne que no superi la primera convocatòria haurà d'examinar-se de tot el contingut del curs (modalitat examen tipus test, 100% de la nota).

A les proves d'avaluació no es poden fer servir mòbils, tablets, portàtils ni similars.