2013_14
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  BIOTECNOLOGIA DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
Dues proves de preguntes curtes sobre els continguts exposats en les sessions magistrals.
Primera prova
Segona prova


35%
35%
Proves pràctiques
A1.1
C1.4
Encàrrec de predisseny d'una planta de procés. 15%
Altres  

Presentació de treballs escrits i orals per part dels alumnes relacionats amb els continguts més aplicats de l'assignatura.

15%
 
Altres comentaris i segona convocatòria

En la segona convocatòria es farà una prova única de preguntes curtes sobre els continguts de les classes magistrals i es mantindrà la nota obtinguda de l'avaluació dels treballs escrits i orals.