2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  FITOTÈCNIA
DADES IDENTIFICATIVES 2018_19
Assignatura (*) FITOTÈCNIA Codi 20214107
Ensenyament
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Tercer 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
LAMPREAVE FIGUERAS, MÍRIAM
Adreça electrònica miriam.lampreave@urv.cat
mariafrancesca.fort@urv.cat
Professors/es
LAMPREAVE FIGUERAS, MÍRIAM
FORT MARSAL, MARIA FRANCESCA
Web
Descripció general i informació rellevant Es la disciplina que, basant-se en coneixements científic tècnics de les diferents disciplines científiques, investiga els fonaments biològics, edàfics, climàtics, sanitaris i tècnics per optimitzar la producció de cultius; els aplica de forma harmònica per obtenir productes vegetals, útils a l'home, en les millors condicions econòmiques, ecològiques i de respecte al mitjà i cultura. El seu principal objectiu és conèixer els principals factors climàtics, edàfics i biològics, que controlen l'activitat de les plantes i la seva influència sobre elles per, d'aquesta forma, ser capaces d'utilitzar tècniques que modifiquin els factors i millorin la producció.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent