2013_14
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  FITOTÈCNIA
   Continguts
Tema Subtema
1. INTRODUCCIÓ A la PRODUCCIÓ VEGETAL. Agricultura, agronomia i fitotecnia.
2. LES BASES DE LA PRODUCCIÓ VEGETAL, ELS SISTEMES DE PRODUCCIÓ, DE PROTECCIÓ I D'EXPLOTACIÓ.
2.1 PRINCIPIS GENERALS. Creixement i desenvolupament vegetal.

2.2 PRODUCCIÓ VEGETAL. Propagació del material vegetal agrícola.
2.3 PRODUCCIÓ VEGETAL II. Bases i sistemes de la producció vegetal: maneig de l'aigua, maneig del sòl, fertilitzants i tècniques de fertilització, deficiències en la nutrició mineral, planificació del maneig de l'aigua i l'adobat.
3. IDENTIFICACIÓ I CARACTERITZACIÓ D'ESPÈCIES VEGETALS D'INTERÈS A LA INDUSTRIA AGROALIMENTÀRIA 3.1 matèries primeres en la indústria del cereal.
3.2 matèries primeres en la indústria hortícola i conservera de vegetals.
3.3 matèries primeres en la indústria frutícola