Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
FITOTÈCNIA |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | FITOTÈCNIA | Codi | 20214107 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. INTRODUCCIÓ A la PRODUCCIÓ VEGETAL. Agricultura, agronomia i fitotecnia. |
|
2. LES BASES DE LA PRODUCCIÓ VEGETAL, ELS SISTEMES DE PRODUCCIÓ, DE PROTECCIÓ I D'EXPLOTACIÓ. |
2.1 PRINCIPIS GENERALS. Creixement i desenvolupament vegetal. 2.2 PRODUCCIÓ VEGETAL. Propagació del material vegetal agrícola. 2.3 PRODUCCIÓ VEGETAL II. Bases i sistemes de la producció vegetal: maneig de l'aigua, maneig del sòl, fertilitzants i tècniques de fertilització, deficiències en la nutrició mineral, planificació del maneig de l'aigua i l'adobat. |
3. IDENTIFICACIÓ I CARACTERITZACIÓ D'ESPÈCIES VEGETALS D'INTERÈS A LA INDUSTRIA AGROALIMENTÀRIA | 3.1 matèries primeres en la indústria del cereal. 3.2 matèries primeres en la indústria hortícola i conservera de vegetals. 3.3 matèries primeres en la indústria frutícola |