2017_18
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL
   Continguts
Tema Subtema
BLOC 1. (Francesca Fort)
LLIÇÓ 1 PRODUCCIÓ ANIMAL O ZOOTÈCNIA



LLIÇÓ 2 LA REPRODUCCIÓ




LLIÇÓ 3 L’ALIMENTACIÓ


LLIÇÓ 4 CREIXEMENT I DESENVOLUPAMENT ANIMAL



LLIÇÓ 5 SANITAT ANIMAL
1.1. DEFINICIÓ
1.2. HISTÒRIA DE LA PRODUCCIÓN ANIMAL O ZOOTÈCNIA
1.3. DISCIPLINES RELACIONADES
1.4. BASES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL

2.1. CARACTERÍSTIQUES REPRODUCTIVES
2.2. ESTRATÈGIES REPRODUCTIVES
2.3. MILLORA GENÈTICA

3.1. L’APARELL DIGESTIU
3.2. CLASSIFICACIÓ DELS ALIMENTS
3.3. LA MILLOR DIETA

4.1. CREIXEMENT COMPENSATORI
4.2. FACTORS QUE AFECTEN AL CREIXEMENT

5.1. FACTORS CAUSANTS DE MALALTIES
5.2. PREVENCIÓ I TRACTAMENT
BLOC 2 (Miriam Lampreave)


TEMA 1.1. Sistemes de producció animal
TEMA 1.2. Qualitat de la carn
TEMA 1.3. Traçabilitat de la carn. Fraus

TEMA 2.1. Generalitats instal·lacions ramaderes
TEMA 2.2. Generalitats instal·lacions ramaderes: materials de construcció i condicions ambientals

TEMA 3.1. Legalització d’explotacions ramaderes
TEMA 3.2. Explotacions ramaderes segons la normativa actual

TEMA 4.1. Ramaderia ecològica
TEMA 4.2. Normes tècniques i interpretatives PAE ramaderia

TEMA 5. Producció industrial de la carn

TEMA 6. Directrius maneig i transport bestiar

TEMA 7. Biosseguretat a les granges