2015_16
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Treballs
B1.1
C1.4
Treball autònom/grup 15%
Pràctiques de camp/sortides
A1.2
B1.1
Questions plantejades pel professor després de la/les vista/es tècniques realitzades conjuntament. 15%
Proves mixtes
A1.1
B1.1
Avaluació de la part teòrica mitjançant 2 exercicis control teòrics. Podran ser escrits i orals 70%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Criteris d'avaluació de la segona convocatòria: Per l'avaluació de 2ª convocatoria, l'alumne s'haurà d'examinar de totes aquelles parts en les que no haurà tret un 5 com a mínim al llarg del curs en avaluació continuada. En el cas del treball i pràctiques suspeses, l'alumne podrà tornar-los a presentar en 2ª convocatória fent les esmenes indicades pel professor.

Queda limitat l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves i seran d'obligat compliment per part de l'estudiantat (art. 21 NAM Grau i art. 20 NAM Màster).