2013_14
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  PROTECCIÓ DE CULTIUS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A1.1
B1.1
21 31.5 52.5
Pràctiques de camp/sortides
A1.1
A1.2
5 0 5
Treballs
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
4 6 10
Atenció personalitzada
1 0 1
 
Proves mixtes
A1.1
C1.4
1 0 1
Proves mixtes
A1.1
C1.4
1 0 1
Proves pràctiques
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
1 0 1
Proves objectives de tipus test
A1.1
0.5 1.5 2
Proves pràctiques
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
0.5 0 0.5
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat