Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
PROTECCIÓ DE CULTIUS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | PROTECCIÓ DE CULTIUS | Codi | 20214109 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Proves pràctiques |
|
Encàrrec de predisseny d'una planta de procés (API) | 15% | ||||
Proves mixtes |
|
Primera prova avaluatòria a mitjans de curs que combina preguntes de desenvolupament, preguntes objectives de preguntes curtes i/o proves objectives tipus test. | 30% | ||||
Proves pràctiques |
|
Exposició oral i/o escrita de treballs | 10% | ||||
Proves objectives de tipus test |
|
Qüestionaris via moodle per avaluar el contingut de les pràctiques de camp/sortides o assistència a esdeveniments científics o divulgatius. Només el podràn fer aquells alumnes que hagin assistit a les pràctiques. | 15% | ||||
Proves mixtes |
|
Segona prova avaluatòria a final de curs que combina preguntes de desenvolupament, preguntes objectives de preguntes curtes i/o proves objectives tipus test. | 30% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'assistència a les pràctiques de camp/sortides i la realització del treball i la seva defensa oral són obligatòries. En cas que l'alumne no assisteixi a les pràctiques de camp/sortides i/o no realitzi el treball no podrà aprovar l'assignatura ni en 1ª ni en 2ª convocatòria. Per tal de superar l'assignatura en primera convocatòria, l'alumne haurà d'assolir una nota mínima de 4 en cadascuna de les proves avaluatives. Si no és així, l'alumne anirà a segona convocatòria, on haurà de recuperar la part suspesa. La prova avaluativa per superar aquesta segona convocatòria serà també una prova tipus mixta. |