2013_14
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  PROTECCIÓ DE CULTIUS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Proves pràctiques
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
Encàrrec de predisseny d'una planta de procés (API) 15%
Proves mixtes
A1.1
C1.4
Primera prova avaluatòria a mitjans de curs que combina preguntes de desenvolupament, preguntes objectives de preguntes curtes i/o proves objectives tipus test. 30%
Proves pràctiques
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
Exposició oral i/o escrita de treballs 10%
Proves objectives de tipus test
A1.1
Qüestionaris via moodle per avaluar el contingut de les pràctiques de camp/sortides o assistència a esdeveniments científics o divulgatius. Només el podràn fer aquells alumnes que hagin assistit a les pràctiques. 15%
Proves mixtes
A1.1
C1.4
Segona prova avaluatòria a final de curs que combina preguntes de desenvolupament, preguntes objectives de preguntes curtes i/o proves objectives tipus test. 30%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'assistència a les pràctiques de camp/sortides i la realització del treball i la seva defensa oral són obligatòries. En cas que l'alumne no assisteixi a les pràctiques de camp/sortides i/o no realitzi el treball no podrà aprovar l'assignatura ni en 1ª ni en 2ª convocatòria.

Per tal de superar l'assignatura en primera convocatòria, l'alumne haurà d'assolir una nota mínima de 4 en cadascuna de les proves avaluatives. Si no és així, l'alumne anirà a segona convocatòria, on haurà de recuperar la part suspesa. La prova avaluativa per superar aquesta segona convocatòria serà també una prova tipus mixta.