2015_16
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  PROTECCIÓ DE CULTIUS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Treballs
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
Activitats diverses relacionades amb els continguts de l'assignatura al llarg del curs. 50%
Proves mixtes
A1.1
C1.4
Primera prova avaluatòria a mitjans de curs que combina preguntes de desenvolupament, preguntes objectives de preguntes curtes i/o proves objectives tipus test. 25%
Proves mixtes
A1.1
C1.4
Segona prova avaluatòria a final de curs que combina preguntes de desenvolupament, preguntes objectives de preguntes curtes i/o proves objectives tipus test. 25%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'assistència a les pràctiques de camp/sortides i la realització de les diferents activitats són obligatòries. En cas que l'alumne no assisteixi a les pràctiques de camp/sortides/jornades tècniques i/o no realitzi les activitats no podrà aprovar l'assignatura ni en 1ª ni en 2ª convocatòria.

Per tal de superar l'assignatura en primera convocatòria, l'alumne haurà d'assolir una nota superior a 4 en cadascuna de les proves avaluatives. Si no és així, l'alumne anirà a segona convocatòria, on haurà de recuperar la part suspesa. La prova avaluativa per superar aquesta segona convocatòria serà també una prova tipus mixta i la nota mínima per aprovar-la serà de 5.