2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  PROTECCIÓ DE CULTIUS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Treballs
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
Activitats diverses relacionades amb els continguts de l'assignatura al llarg del curs. 30%
Avantprojecte
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
API-3: Es tracta de realitzar projectes que permetin la cooperació de diverses assignatures i que enfrontin els estudiants, treballant en equip, a problemes oberts que els facin entrenar, entre altres, les seves capacitats d’aprenentatge en cooperació, de lideratge, d’organització, de comunicació i d’enfortiment de les relacions personals. 15%
Proves mixtes
A1.1
C1.4
Dues proves al llarg del quadrimestre que combinen preguntes de desenvolupament, preguntes objectives de preguntes curtes i/o proves objectives tipus test per avaluar els continguts teòrics de l'assignatura. 50%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'assistència a les pràctiques de camp/sortides i la realització de les diferents activitats són obligatòries. En cas que l'alumne no assisteixi a les pràctiques de camp/sortides/jornades tècniques i/o no realitzi les activitats no podrà aprovar l'assignatura ni en 1ª ni en 2ª convocatòria.

Per tal de superar l'assignatura en primera convocatòria, l'alumne haurà d'assolir una nota superior a 4,5 en cadascuna de les proves avaluables. Si no és així, l'alumne anirà a segona convocatòria, on haurà de recuperar la part suspesa. La prova per superar aquesta segona convocatòria serà també una prova tipus mixta i la nota mínima per aprovar-la serà de 5.