University Rovira y Virgili |
Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Agricultural and Food Engineering (2010) |
![]() |
![]() |
![]() |
IDENTIFYING DATA | 2015_16 |
Subject | MANAGEMENT AND VALUATION OF AGRIBUSINESS BY-PRODUCTS | Code | 20214112 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Compulsory | Fourth | 1Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Type A | Code | Learning outcomes |
A1.1 |
Capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis de la gestió i aprofitament de subproductes agroindustrials. Coneix el concepte de valorització de subproductes i identificar les tipologies de producte final i les seves aplicacions. Diferencia les tecnologies aplicades a la valorització de subproductes alimentaris. Distingeix els subproductes de les principals indústries agroalimentàries. | |
A2.1 |
Coneix i aplica especificacions, reglaments i normes relacionades amb el medi ambient | |
Type B | Code | Learning outcomes |
Type C | Code | Learning outcomes |
C1.4 |
Produce grammatically correct written texts Produce well-structured, clear and rich written texts Produce written texts that are appropriate to the communicative situation |