University Rovira y Virgili |
Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Agricultural and Food Engineering (2010) |
![]() |
![]() |
![]() |
IDENTIFYING DATA | 2015_16 |
Subject | MANAGEMENT AND VALUATION OF AGRIBUSINESS BY-PRODUCTS | Code | 20214112 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Compulsory | Fourth | 1Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Topic | Sub-topic |
1. Industria agroalimetaria: residus generats, problemàtica i normativa | |
2. Valorització de subproductes: tipologia del productes final i principals aplicacions. | |
3. Tecnologies aplicades a la valorització de subproductes agroalimentaris. | |
4. Aprofitament de subproductes d'indústria agroalimentària. | 4.1 Indústria pesquera 4.2 Indústria càrnica 4.3 Indústria làctea 4.4 Indústria vinícola 4.5 Subprodcutes vegetals |