2015_16
Universitat
Rovira i Virgili
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR
DADES IDENTIFICATIVES 2015_16
Assignatura (*) PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR Codi 20214115
Ensenyament
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
9 Obligatòria Segon AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Ciències Mèdiques Bàsiques
Eng. Electrònica, Elèctrica i Automàtica
Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Gestió d'Empreses
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
Adreça electrònica montse.ferrando@urv.cat
montserrat.mestres@urv.cat
jose.cano@urv.cat
albertomiguel.stchigel@urv.cat
mireia.giralt@urv.cat
mahmoud.bourouis@urv.cat
dania.garcias@urv.cat
silvia.delamo@urv.cat
victor.maixe@urv.cat
Professors/es
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
MESTRES SOLÉ, MARIA MONTSERRAT
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
STCHIGEL GLIKMAN, ALBERTO MIGUEL
GIRALT ESTEVE, MIREIA
BOUROUIS CHEBATA, MAHMOUD
GARCÍA SÁNCHEZ, DANIA
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
MAIXÉ SAS, VÍCTOR
Web
Descripció general Els estudiants desenvoluparan competències sobre aspectes enginyerils de la conservació d'aliments per fred i calor. Seguiran la metodologia docent d'avantprojecte integrat, a través del qual portaran a terme un projecte tècnic d’una línia de producció d'aliments i, simultàniament, treballaran competències socials com ara el treball en equip, el lideratge, i la iniciativa, entre d’altres.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent