2011_12
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Activitats adeçades a prendre contacte i a recollir informació dels alumnes i a
presentació de l’assignatura.
Sessió Magistral Es desenvoluparan conceptes teòrics i pràctics relacionats amb la conservació d'aliments per tractament tèrmics a altes i baixes temperatures. Es discutiran exemples i casos pràctics i es realitzaran de forma conjunta exercicis.
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària Es resoldran coleccions de problemes per els estudiants individualment i/o en grup.
Avantprojecte Es tracta de realitzar projectes que permetin la cooperació de diverses
assignatures i que enfrontin els alumnes, treballant en equip, a problemes oberts que els facin entrenar, entre altres, les seves capacitats d’aprenentatge en cooperació, de lideratge, d’organització, de comunicació i d’enfortiment de les relacions personals.
Seminaris Es treball en profunditat algun aspecte específic de competències transversals i/o nuclears.