2013_14
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Avantprojecte
A1.1
A1.3
A2.1
A2.3
B1.1
B1.2
B1.3
B1.4
B2.1
B2.2
B2.3
B2.4
B2.5
B2.6
B3.1
B3.2
B3.3
B4.1
B4.2
B4.3
B4.4
B5.1
B5.2
B5.3
C1.2
C1.3
C1.4
C2.1
C2.2
Treball pràctic que s'avaluarà en dos blocs separats, un per a cada quadrimestre. La nota de cada quadrimestre inclourà: la nota d'un informe escrit (35%), la nota d'una presentació (15%), la nota d'una defensa individual (20%) i una nota de seguiment del treball en equip (30%). 65%
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
C1.4
Proves teòriques i de resolució de problemes pràctics a realitzar al llarg del curs i corresponents als continguts teòrics de l'assignatura. 26,25%
Proves pràctiques
A1.1
C1.4
Resolució de problemes pràctics realitzats, individualment o en grup, durant les hores de classe o fora d'elles. 8,75%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Comentaris sobre la 1ra Convocatòria
La nota mínima de les diferents activitats s'especficarà a la pàgina Moodle de l'assignatura que estarà disponible per els estudiants a partir del primer dia de classe.

2na Convocatòria

L'avaluació de la segona convocatòria es realitzarà de la forma següent:

26,25 % Proves objectives de preguntes curtes

8,75% Proves pràctiques (realizades durant el curs)

52% Proves de desenvolupament (realizades durant el curs)

13% Proves orals (realizades durant el curs)

En qualsevol de les dues convocatòries, queda prohibit l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves a excepció del consentiment exprés del professor