2015_16
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR
   Fonts d'informació
Bàsica

R. Paul Singh, Dennis R. Heldman (2009) Introducción a la ingeniería de los alimentos 2a edició, Editorial Acribia, Zaragoza.

Fellows, Peter (2000) Food processing technology : principles and practice, 2a edició, Boca Raton, Fla. : CRC Press; Cambridge : Woodhead Publishing Ltd.

Dennis R. Heldman and Daryl B. Lund (editors) (2007) Handbook of Food Engineering 2ª edició, Boca Raton: Taylor & Francis.

Ibarz, Alberto i Barbosa Cánovas, G. (2003) Unit Operations in Food Engineering, CRC Press, Boca Raton

Rotstein, Enrique; Singh, R. Paul; Valentas, Kenneth J. (1997) Handbook of Food Engineering Practice, Boca Raton, Fla. : CRC Press.

 

Complementària

Simpson, Ricardo (2009) Engineering Aspects of Thermal Food Processing, Boca Raton : Taylor & Francis.

Rao, Chandra Gopala (2008) Essentials of food process Engineering, Boca Raton, FL CRC Press.

Smith, P. G. (2003) Principles of Food Process Engineering, Kluwer Academic/Plenum, New York.

Toledo, Romeo T. (2007) Fundamentals of Food Process Engineering, Springer, New York.