2013_14
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR
   Recomanacions

Assignatures que en continuen el temari
FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS/20214116

Assignatures que es recomana cursar simultàniament
ENGINYERIA TÈRMICA/20214119
MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS/20214123
FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I BIOLOGIA/20214007
QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS/20214124
ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL/20214010

Assignatures que es recomana haver cursat prèviament
MATEMÀTIQUES I/20214005
FISICOQUÍMICA/20214004
ENGINYERIA FLUÏDOMECÀNICA/20214110
QUÍMICA I/20214008
 
Altres comentaris
Les assignatures que es recomana cursar simulàniament són les que participen de l'avantprojecte integrat de 2on curs.