Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR |
Recomanacions |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR | Codi | 20214115 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Segon | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Assignatures que en continuen el temari | ||
|
Assignatures que es recomana cursar simultàniament | ||||||
|
Assignatures que es recomana haver cursat prèviament | |||||
|
Altres comentaris | |
Les assignatures que es recomana cursar simulàniament són les que participen de l'avantprojecte integrat de 2on curs. |