2013_14
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  ENGINYERIA TÈRMICA
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A1.1 Capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis de: Equips i maquinàries auxiliars de la indústria agroalimentària. Automatització i control de processos. Enginyeria de les obres i instal·lacions. Construccions agroindustrials.
Coneix els mecanismes de transferència de calor: conducció, convecció i radiació.
Identifica i diferencia els mecanismes que actuen en problemes de transferència de calor.
Empra les magnituds físiques, els sistemes d'unitats i les xifres significatives correctament.
Coneix l'ordre de magnitud de les variables.
Aplica els mètodes de càlcul per a cadascun dels mecanismes de transferència de calor.
Utilitza els coneixements adquirits en el càlcul de sistemes i equips de transferència de calor.
Coneix el funcionament dels equips de refrigeració per compressió mecànica de vapor.
Calcula la càrrega tèrmica d'una cambra frigorífica.
Aprèn a manejar el diagrama psicométric i els diagrames h-p dels refrigerants.
Cerca en la literatura els valors de les propietats físiques i termodinàmiques.
Resol problemes de disseny en grup.
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C1.4 Produeix un text escrit gramaticalment correcte
Produeix un text escrit ben estructurat, clar i ric
Produeix un text escrit adequat a la situació comunicativa