2013_14
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  LABORATORI INTEGRAT D'OPERACIONS UNITÀRIES
   Fonts d'informació
Bàsica MCCABE, W.L.; SMITH, J.C.; HARRIOT, P., UNIT OPERATIONS OF CHEMICAL ENGINEERING , 5A ED. MCGRAW-HILL NOVA YORK, 1993
COULSON, J.M. (ET AL.) , CHEMICAL ENGINEERING, VOL. 1-6 , Pergamon Press OXFORD, 1994
METCALF & EDDY , INGENIERÍA DE AGUAS RESIDUALES TRATAMIENTO, VERTIDO Y REUTILIZACIÓN , MCGRAW-HILL/INTERAMERICANA DE ESPAÑA, 1995
FARIÑAS, M. , OSMOSIS INVERSA. FUNDAMENTOS, TECNOLOGÍA Y APLICACIONES , MACGRAW HILL , 1999
PERRY, R.H.; GREEN, D., PERRY’S CHEMICAL ENGINEERS HANDBOOK, MACGRAW HILL ,
F.P. INCROPERA, D.P. De WITT 4ed, FUNDAMENTOS DE TRANSFERENCIA DE CALOR , PRENTICE HALL , 1999
A. IBARZ & G.V. BARVOSA-CÁNOVAS , UNIT OPERATIONS IN FOOD ENGINEERING , CRC PRESS Boca Raont, 2003
P.G. SMITH KLUVER , INTRODUCTION TO FOOD PROCESS ENGINEERING , ACADEMIC/PLENUM PUBLISHERS NEW YORK, 2003

Complementària