2013_14
University
Rovira y Virgili
Educational guide 
School of Chemical Engineering
A A 
english 
Degree of Agricultural and Food Engineering (2010)
 Subjects
  ENGINEERING OF FOOD INDUSTRY FACILITIES
   Assessment
Methodologies Competences Description Weight        
Problem solving, classroom exercises
A1.1
A1.2
A2.1
B1.1
C1.4
S'avaluarà l'assistència, i l'entrega dels problemes realitzats a classe, recollits i avaluats. 25%
Laboratory practicals
A1.1
A1.2
A2.1
B1.1
C1.4
S'avaluarà l'assistència i l'entrega d'informe de la pràctica o dels informes corresponents als diferents casos pràctics que es proposin. 25%
Practical tests
A1.1
A2.1
A2.3
B1.1
C1.4
S'efectuarà un examen, amb exercicis de problemes similars als realitzats a classe. 50%
Others  
 
Other comments and second call

Per tal de superar l'assignatura caldrà una nota mínima de 4 a l'examen; i axí poder ponderar amb la resta d'activitats amb pes a la nota.

Els alumnes que facin l'examen (obtinguin una nota mínima de 4), així com la resta d'activitats amb pes a la nota, i superin l'assignatura, no caldrà que acudeixin a la segona convocatòria.

L'examen de la segona convocatòria constarà a priori d'exercicis amb un pes total a la nota del 70%; el 30% restant dependrà de la resta d'activitats amb pes a la nota (pràctiques a laboratori, entrega de problemes,...) realitzades durant el curs.

Es prohibeix l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves a excepció del consentiment exprés del professor.