2015_16
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
A1.1
0.5 0 0.5
Sessió Magistral
A1.1
A1.2
45 25 70
Resolució de problemes, exercicis
A1.1
A1.2
B1.1
30 35 65
Pràctiques a laboratoris
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
35 10 45
Fòrums de discussió
A1.1
B1.1
5 10 15
Treballs
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
0.1 20 20.1
Atenció personalitzada
0.5 0 0.5
 
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
2.5 0 2.5
Proves mixtes
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
2.5 0 2.5
Proves pràctiques
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
5 0 5
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat