2013_14
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Resolució de problemes, exercicis
A1.1
A1.2
B1.1
S'avaluarà la preparació dels problemes prèvia a la ressolució a classe així com la participació i la capacitat crítica davant els resultats obtinguts 15%
Pràctiques a laboratoris
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
S'avaluarà la preparació d'aquestes així com l'execució al laboratori (idoneitat del material emprat, preguntes i implicació, sentit crític, temps emprat) i la llibreta de laboratori. l final de les pràctiques caldrà presentar un informe de pràctiques que també serà avaluat 15%
Fòrums de discussió
A1.1
B1.1
S'avaluarà la participació així com el nivell i importància dels comentaris 5%
Pràctiques a través de TIC
A1.1
A1.2
B1.1
S'avaluaran els continguts, fonts d'informació consultada, idoneitat i presentació dels treballs 10%
Treballs
A1.1
A1.2
B1.1
S'avaluaran els continguts, fonts d'informació consultades, idoneitat i presentació dels treballs 15%
Proves mixtes
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
Avaluació de continguts teòrics 25%
Proves pràctiques
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
Encàrrec de predisseny d’una planta de procés 15%
Altres  

En alguns casos concrets, existeix la possibilitat de realitzar un examen pràctic

A considerar en cada cas
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Les pràctiques de laboratori són obligatòries

La segona convocatòria consistirà en un examen escrit on hi haurà una part relacionada amb la part de teoria i una altra relacionada amb la part de pràctiques. Cada part comptarà un 50% de la nota i cal assolir una puntuació mínima de 4 per tal de fer mitjana amb l'altre part. En qualsevol cas, per tal d'aprovar l'assignatura cal que la mitjana d'ambdues parts sigui igual o superior a 5.