2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Activitats adreçades a prendre contacte i recollir informació dels alumnes i a presentar l'assignatura
Sessió Magistral Es desenvoluparan conceptes teòrics i pràctics relacionats amb la qualitat dels processos de producció en la indústria alimentària

Es discutiran exemples i casos pràctics i es realitzaran de forma conjunta exercicis
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària Es resoldran col·leccions de problemes individualment i en grup
Avantprojecte Es tracta de realitzar projectes que permetin la cooperació de diverses assignatures i que enfrontin els alumnes, treballant en equip, a problemes oberts que els facin entrenar, entre altres, les seves capacitats d'aprenentatge, de cooperació, de lideratge, d'organització, de comunicació i d'enfortiment de les relacions interpersonals
Seminaris Es treballa en profunditat algun aspecte específic de competències transversals i/o nuclears
Atenció personalitzada Temps del professor per atendre i resoldre dubtes dels alumnes