2013_14
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Avantprojecte
A1.1
A1.3
A2.1
A2.3
B1.1
B1.2
B1.3
B1.4
B2.1
B2.2
B2.3
B2.4
B2.5
B2.6
B3.1
B3.2
B3.3
B4.1
B4.2
B4.3
B4.4
B5.1
B5.2
B5.3
C1.2
C1.3
C1.4
C2.1
C2.2
Treball pràctic que s'avaluarà en dos blocs separats, un per quadrimestre. La nota de cada quadrimestre, inclourà la nota d'un informe escrit (35%), la nota d'una presentació (15%), la nota d'una defensa individual (20%) i una nota de seguiment del treball en equip (30%). 65%
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
C1.4
Proves teòriques i de resolució de problemes pràctics a realitzar al llarg del curs i corresponents als continguts teòrics de l'assignatura 26.25 %
Proves pràctiques
A1.1
C1.4
Resolució de problemes pràctics realitzats, individualment o en grup, durant les hores de classe o fora d'elles 8.75%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Comentaris sobre la primera convocatòria

La nota mínima de les diferents activitats s'especificarà en l'espai Moodle de l'assignatura que estarà disponible per als estudiants el primer dia de curs.

Comentaris sobre la segona convocatòria

L'avaluació de la segona convocatòria ea farà de la següent manera:

26.25% proves objectives de preguntes curtes
8.75% proves pràctiques (realitzades durant el curs)
52% proves de desenvolupament (realitzades durant el curs)
13% proves orals realitzades durant el curs