2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Avantprojecte
A1.1
A1.3
A2.1
A2.3
B1.1
B1.2
B1.3
B1.4
B2.1
B2.2
B2.3
B2.4
B2.5
B2.6
B3.1
B3.2
B3.3
B4.1
B4.2
B4.3
B4.4
B5.1
B5.2
B5.3
C1.2
C1.3
C1.4
C2.1
C2.2
Treball pràctic que s'avaluarà en dos blocs separats, un per quadrimestre. La nota de cada quadrimestre inclourà la nota de l'informe escrit elaborat per cada equip de treball, la nota de la presentació i la defensa individual d'aquest informe, i una nota individual de seguiment del treball en equip realitzat per cada alumne
65% (30% 1er quadrimestre + 35% 2on quadrimestre)
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
C1.4
Proves teòriques corresponents als continguts teòrics de l'assignatura 14%
Proves pràctiques
A1.1
C1.4
Resolució de problemes pràctics realitzats, individualment o en grup, durant les hores de classe o fora d'elles 21%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Comentaris sobre la primera convocatòria

La part de continguts propis té un pes del 35% mentre que la part de l'API té un pes del 65%.

La part de continguts propis s'avaluarà mitjançant exàmens (40% d'aquesta nota) i treballs/tasques pràctiques individuals o col·lectius (60%).

La nota mínima per promediar ha de ser de 4'5/10 tant per a la part de teoria o continguts propis (proves objectives de preguntes curtes y proves pràctiques) com per a la part pràctica de l'assignatura (API). Suspendre l'API i/o suspendre la part de teoria implicarà suspendre tota l'assignatura de QPA.

Comentaris sobre la segona convocatòria

A segona convocatòria només es podrà recuperar la part de teoria o continguts propis, donat que l'API (part pràctica de l'assignatura) implica la realització d'un treball en equip.

L'avaluació de la part de teoria a segona convocatòria es farà mitjançant un examen escrit.