2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  GESTIÓ DE QUALITAT D'UNA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 1 2
Sessió Magistral
A1.1
A1.4
A2.1
C1.4
18 0 18
Treballs
A1.1
A1.4
A2.1
C1.4
8 8 16
Fòrums de debat
A1.1
A1.4
A2.1
C1.4
2 4 6
Pràctiques a través de TIC
A1.1
A1.4
A2.1
C1.4
2 2 4
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària
A1.1
A1.4
A2.1
C1.4
10 1 11
Presentacions / exposicions
A1.1
A1.4
A2.1
C1.4
3 2 5
Atenció personalitzada
1 0 1
 
Proves orals
A1.1
A1.4
A2.1
C1.4
4 0 4
Proves pràctiques
A1.1
A1.4
A2.1
C1.4
1 0 1
Proves mixtes
A1.1
A1.4
A2.1
C1.4
3 0 3
Proves de desenvolupament
A1.1
A1.4
A2.1
C1.4
4 0 4
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat