Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
GESTIÓ DE QUALITAT D'UNA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | GESTIÓ DE QUALITAT D'UNA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA | Codi | 20214126 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels alumnes i presentació de l’assignatura |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura |
Treballs | Formulació, anàlisi i resolució d'un problema o exercici, relacionat amb la temàtica de l'assignatura |
Fòrums de discussió | Activitat on els alumnes, individualment, defensen unes postures contràries sobre un tema determinat |
Debats | Activitat on dos o més grups defensen unes postures contràries sobre un tema determinat |
Pràctiques a través de TIC | Aplicar, a nivell pràctic, la teoria d'un àmbit de coneixement en un context determinat. Exercicis pràctics a través de les TIC |
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària | Plantejament d’una situació (real o simulada) en la que ha de treballar l’estudiant per donar una solució argumentada al tema, resoldre una sèrie de preguntes concretes o realitzar una reflexió globa |
Presentacions / exposicions | Exposició oral per part dels alumnes d'un tema concret o d'un treball (prèvia presentació escrita) |
Atenció personalitzada | Feed-back alumne-professor |