Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
GESTIÓ DE QUALITAT D'UNA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | GESTIÓ DE QUALITAT D'UNA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA | Codi | 20214126 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Proves pràctiques |
|
Implementació d'un sistema de qualitat i seguretat alimentària d'una planta / indústria prèviament dissenyada (API). | 15% | ||||
Proves orals |
|
Exposicions, debats, entrevistes professor-alumne | 20% | ||||
Proves mixtes |
|
Preguntes curtes i casos pràctics | 40% | ||||
Proves de desenvolupament |
|
Elaboració de treballs individuals i en equip: s'avaluaran els continguts, fonts d'informació consultades, idoneïtat i presentació de les dades. Es tindrà en compte l'edició, l'ortografia i la gramàtica del text |
25% | ||||
Altres | S'avaluarà la participació als fòrums de debat així com el nivell i importància dels comentaris |
El seu pes a la nota final és variable: pot millorar la nota genaral |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Per a poder avaluar la segona convocatòria caldrà haver presentat tots els treballs que es plantegin durant el curs i fer un examen del conjunt de la matèria. Tanmateix caldà obtenir una puntuació mínima en els treballs lliurats i en les proves plantejades. Aquesta nota mínima es comunicarà en començar el curs. |