2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  GESTIÓ DE QUALITAT D'UNA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Proves pràctiques
A1.1
A1.4
A2.1
C1.4
Implementació d'un sistema de qualitat i seguretat alimentària d'una planta / indústria prèviament dissenyada (API). 15%
Proves orals
A1.1
A1.4
A2.1
C1.4
Exposicions, debats, entrevistes professor-alumne 20%
Proves mixtes
A1.1
A1.4
A2.1
C1.4
Preguntes curtes i casos pràctics 40%
Proves de desenvolupament
A1.1
A1.4
A2.1
C1.4
Elaboració de treballs individuals i en equip: s'avaluaran els continguts, fonts d'informació consultades, idoneïtat i presentació de les dades.
Es tindrà en compte l'edició, l'ortografia i la gramàtica del text
25%
Altres  

S'avaluarà la participació als fòrums de debat així com el nivell i importància dels comentaris

El seu pes a la nota final és variable: pot millorar la nota genaral
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Per a poder avaluar la segona convocatòria caldrà haver presentat tots els treballs que es plantegin durant el curs i fer un examen del conjunt de la matèria. Tanmateix caldà obtenir una puntuació mínima en els treballs lliurats i en les proves plantejades. Aquesta nota mínima es comunicarà en començar el curs.