2013_14
Universitat
Rovira i Virgili
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  BIOPROCESSOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA
DADES IDENTIFICATIVES 2013_14
Assignatura (*) BIOPROCESSOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA Codi 20214211
Ensenyament
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Segon
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Coordinador/a
SANZ VELAZQUEZ, MARIA INMACULADA
Adreça electrònica mariainmaculada.sanz@urv.cat
Professors/es
SANZ VELAZQUEZ, MARIA INMACULADA
Web
Descripció general Descriure els principals processos de fermentació utilitzats en la industria alimentària, descriure en l’elaboració de quins aliments estan involucrats i experimentar amb alguns d’aquests processos al laboratori
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent