Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
BIOPROCESSOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | BIOPROCESSOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA | Codi | 20214211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1.1 |
Identifica i desenvolupa les operacions unitàries d'enginyeria bioquímica, integrant-les amb els fonaments biològics, i saber aplicar-les al disseny de bioreactors i als processos de separació Conèixer processos de fabricació de productes on els microorganismes juguen un paper principal. Produir a nivel de laboratori productes alimentaris (pa, productes càrnics, iogurt i kèfir) que tenen una etapa de fermentació en el seu procés d'elaboració. Conèixer d'una manera pràctica les operacions bàsiques que intervendran en el procés d'elaboració dels diferents productes. Apendre a treballar amb diferent formulacions (combinació d'ingredients) i de condicions d'operació | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C1.4 |
Produeix un text escrit gramaticalment correcte Produeix un text escrit ben estructurat, clar i ric Produeix un text escrit adequat a la situació comunicativa |