2013_14
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  TRACTAMENT I ANÀLISI DE DADES EN VI I ALIMENTS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A2
12 12 24
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A2
B2
12 18 30
Presentacions / exposicions
A2
3 9 12
Atenció personalitzada
2 0 2
 
Proves mixtes
A1.1
C1.4
3 3 6
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat