2015_16
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA
DADES IDENTIFICATIVES 2015_16
Assignatura (*) TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA Codi 20214214
Ensenyament
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Coordinador/a
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
Adreça electrònica silvia.delamo@urv.cat
Professors/es
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
Web
Descripció general i informació rellevant Descriure els principals processos d'inactivació dels microorganismes utilitzats en la industria alimentària els convencionals i els emergents
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent