2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A1.1
A2.1
10 10 20
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A1.1
A1.2
A2.1
B1.1
C1.4
3 3 6
Pràctiques a laboratoris
A1.1
A1.2
A2.1
B1.1
C1.4
15 10 25
Atenció personalitzada
3 0 3
 
Proves mixtes
A1.1
A2.1
2 8 10
Proves pràctiques
A1.1
A1.2
A2.1
B1.1
C1.4
2 8 10
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat