2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A1.1
A1.2
A2.1
B1.1
C1.4
Resolució de problemes en grups a l'aula (2)

(nota mínima 4 per fer mitjana)
10%
Proves mixtes
A1.1
A2.1
Examen dels continguts del curs

(nota mínima 4 per fer mitjana)

40%
Proves pràctiques
A1.1
A1.2
A2.1
B1.1
C1.4
Elaboració d'un treball col•lectiu en grup de les quatre pràctiques realitzades 50%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Per la segona convocatòria:

Examen dels continguts del curs 50%

Prova pràctica 50%. És obligatori realitzar aquest treball en grup durant el curs.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.

${1}iLa realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució ${1}i