2015_16
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  TREBALL DE FI DE GRAU
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
2 4 6
Selecció/assignació del treball de fi de grau / màster
1 6 7
Mecanismes de coordinació i seguiment del treball de fi de grau / màster
6 65 71
Elaboració del treball de fi de grau / màster
A1.1
A1.3
A2.1
A2.3
B1.1
B1.3
B4.3
B4.4
B5.1
B5.2
B5.3
C1.2
C1.3
C1.4
C2.1
30 180 210
Presentació i defensa del treball de fi de grau / màster
A1.1
A1.3
A2.1
A2.3
B1.1
B1.3
B4.3
B4.4
B5.1
B5.2
B5.3
C1.2
C1.3
C1.4
C2.1
2 5 7
 
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat