2013_14
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  TREBALL DE FI DE GRAU
   Criteris i procediments d’avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Elaboració del treball de fi de grau
A1.1
A1.3
A2.1
A2.3
B1.1
B1.3
B4.3
B4.4
B5.1
B5.2
B5.3
C1.2
C1.3
C1.4
C2.1
Avaluació de l'informe escrit del TFG 60%
Presentació i defensa del treball de fi de Grau
A1.1
A1.3
A2.1
A2.3
B1.1
B1.3
B4.3
B4.4
B5.1
B5.2
B5.3
C1.2
C1.3
C1.4
C2.1
Avaluació de la defensa oral del TFG 40%
Altres
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Els criteris d'avaluació de la segona convocatòria seran els mateixos que els de la primera.