2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  FISICOQUÍMICA
DADES IDENTIFICATIVES 2018_19
Assignatura (*) FISICOQUÍMICA Codi 20234004
Ensenyament
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Formació bàsica Primer 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Coordinador/a
GIAMBERINI , MARTA
SALES PARDO, MARTA
Adreça electrònica marta.giamberini@urv.cat
marta.sales@urv.cat
katarzyna.glinska@urv.cat
Professors/es
GIAMBERINI , MARTA
SALES PARDO, MARTA
GLINSKA , KATARZYNA
Web http://moodle.urv.net/moodle/course/view.php?id=24568
Descripció general i informació rellevant S’introdueixen els principis de la Termodinàmica d’equilibri i la seva aplicació a sistemes ideals relacionats amb l’Enginyeria Química.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent