Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I BIOLOGIA |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I BIOLOGIA | Codi | 20234007 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Primer | Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | ||||||||||||
Activitats Introductòries |
|
2 | 0 | 2 | |||||||||||
Sessió Magistral |
|
44 | 1.5 | 45.5 | |||||||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
15 | 1 | 16 | |||||||||||
Atenció personalitzada |
|
2 | 0 | 2 | |||||||||||
Proves mixtes |
|
3 | 0 | 3 | |||||||||||
Proves mixtes |
|
3 | 0 | 3 | |||||||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |