2017_18
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  QUÍMICA II
DADES IDENTIFICATIVES 2017_18
Assignatura (*) QUÍMICA II Codi 20234009
Ensenyament
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Formació bàsica Primer 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
ANDRADE ., FRANCISCO JAVIER
LARRECHI GARCÍA, MARIA SOLEDAD
Adreça electrònica gerard.lligadas@urv.cat
mariasoledad.larrechi@urv.cat
virginia.cadiz@urv.cat
rosamaria.marce@urv.cat
fxavier.rius@urv.cat
carme.aguilar@urv.cat
joan.ferre@urv.cat
jordi.riu@urv.cat
franciscojavier.andrade@urv.cat
Professors/es
LLIGADAS PUIG, GERARD
LARRECHI GARCÍA, MARIA SOLEDAD
CÁDIZ DELEITO, MARIA VIRGINIA
MARCÉ RECASENS, ROSA MARIA
RIUS FERRÚS, FRANCISCO JAVIER
AGUILAR ANGUERA, MARIA DEL CARMEN
FERRÉ BALDRICH, JOAN
RIU RUSELL, JORDI
ANDRADE ., FRANCISCO JAVIER
Web
Descripció general i informació rellevant Proporcionar a l'alumne els conceptes bàsics i metodologia general que permetin el desenvolupament teòric i pràctic de procediments analítics, així com introduir-lo en l’estudi de l'estructura, propietats i reactivitat dels compostos orgànics.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent