Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
BIOPROCESSOS ALIMENTARIS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | BIOPROCESSOS ALIMENTARIS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA | Codi | 20234101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Examen de pràctiques (24%) Llibreta de laboratori (6%) Nota mínima per fer mitjana 4 Assistència obligatòria (mínim 80% de les sessions) |
30% | ||||||||||
Treballs |
|
Treball sobre un producte fermentat | 15% | ||||||||||
Proves mixtes |
|
2 examens parcials durant el curs Nota mínima per fer mitjana 4 |
55% | ||||||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Per fer la ponderació de la nota final s'ha de treure un mínim de 4 en els dos exàmens parcials, en l'examen de pràctiques, en la llibreta de laboratori i en el treball. Segona convocatòria: Examen final 55% (mínim de 4 per fer mitjana) Treball 15% Examen de pràctiques 24% Llibreta de laboratori 6% Durant les proves avaluatives, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells electrònics que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |