Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
CARTOGRAFIA I TOPOGRAFIA |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | CARTOGRAFIA I TOPOGRAFIA | Codi | 20234102 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
6 | Obligatòria | Quart | 1Q |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Enginyeria Mecànica |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | joseluis.lopezs@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Cal tenir en compte que en el curs 2020-2021 és possible que les assignatures s'hagin d'impartir en modalitat virtual o semipresencial. Segons evolucioni la situació, es podrà implantar una modalitat de docència híbrida, que implica una presencialitat adaptada amb preferència per les sessions de resolució de problemes i laboratoris CAD. És probable que les classes magistrals de teoria restin totes penjades al Moodle i que es valori la possibilitat de la presencialitat de l'alumne per fer classes de problemes i laboratoris de CAD on es puguin resoldre qüestions, dubtes i/o realitzar lliuraments de pràctiques. El sistema d’avaluació en aquest període excepcional és el que s’explica a l’apartat “Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria” sota el títol ADAPTACIÓ DE L’AVALUACIÓ PEL CURS 2020-21 DESCRIPCIÓ GENERAL: Aquesta assignatura servirà
per confeccionar plànols topogràfics i editar tot tipus de cartografia
oficial. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |