2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2018_19
Assignatura (*) FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS Codi 20234115
Ensenyament
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
9 Obligatòria Segon AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Ciències Mèdiques Bàsiques
Eng. Electrònica, Elèctrica i Automàtica
Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Gestió d'Empreses
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
GARCÍA SÁNCHEZ, DANIA
Adreça electrònica montse.ferrando@urv.cat
montserrat.mestres@urv.cat
jose.cano@urv.cat
mireia.giralt@urv.cat
mahmoud.bourouis@urv.cat
dania.garcias@urv.cat
silvia.delamo@urv.cat
junjing.wang@urv.cat
Professors/es
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
MESTRES SOLÉ, MARIA MONTSERRAT
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
GIRALT ESTEVE, MIREIA
BOUROUIS CHEBATA, MAHMOUD
GARCÍA SÁNCHEZ, DANIA
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
WANG , JUNJING
Web
Descripció general i informació rellevant
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent