2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
   Continguts
Tema Subtema
1. Introducció a la conservació d'aliments. 1.1. Objetius
1.2. Classificació
1.3. Descripció de les principals tecnologíes de conservació d'aliments
1.4. Introducció a la determinació de la vida útil d’un aliment. Conceptes de cinètica de reacció.
2. Introducció a la propietats físiques dels aliments 2.1. Propietats reològiques.
2.2. Propietats thermiques.
3. Tractaments tèrmics d'aliments 3.1. Cinètica d'inactivació microbiana
3.2. Escaldat.
3.3. Pasteurització i esterilització.
4. Tractaments de conservació d'aliments per fred 4.1. Congelació i refrigeració
4.2. Conservació en atmosfera modificada.