2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
   Recomanacions

Assignatures que es recomana cursar simultàniament
ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL/20234010
ENGINYERIA FLUIDOMECÀNICA/20234110
ENGINYERIA TÈRMICA/20234119
FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS/20234123
QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS/20234124
CINÈTICA DE BIOPROCESSOS I ENGINYERIA DE REACCIÓ/20234127

Assignatures que es recomana haver cursat prèviament
EXPRESSIÓ GRÀFICA/20234001
COMPUTACIÓ EN ENGINYERIA DE PROCESSOS/20234002
FÍSICA/20234003
FISICOQUÍMICA/20234004
MATEMÀTIQUES I/20234005
FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I BIOLOGIA/20234007
QUÍMICA I/20234008
QUÍMICA II/20234009
FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS/20234116