2019_20
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  LABORATORI INTEGRAT D'OPERACIONS UNITÀRIES
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Pràctiques a laboratoris
A1.1
A1.2
A1.3
A1.5
A2.1
A5.1
B1.1
B1.2
B1.3
B1.5
B3.2
B3.3
B4.1
B4.3
B4.4
B5.1
B5.3
60 60 120
Estudis previs
A1.1
10 10 20
Presentacions / exposicions
A1.1
4 8 12
Atenció personalitzada
1 0 1
 
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat