2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
A1.1
B4.1
5 0 5
Sessió Magistral
A1.1
A1.2
A2.1
A5.5
40 25 65
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A1.1
A1.2
A2.1
A5.5
B1.1
B4.1
B4.4
B5.3
30 35 65
Pràctiques a laboratoris
A1.1
A1.2
A2.1
A5.5
B1.2
B1.3
B3.2
B3.3
B4.4
B5.3
35 10 45
Fòrums de debat
A1.1
A5.5
B1.1
B1.5
B5.3
5 10 15
Treballs
A1.1
A2.1
A5.5
B1.1
B1.5
B3.3
B5.1
B5.3
0.5 20 20.5
Atenció personalitzada
1 0 1
 
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A2.1
A5.5
B1.1
B4.4
2.5 0 2.5
Proves mixtes
A1.1
A2.1
A5.5
B1.1
B4.4
B5.3
2.5 0 2.5
Proves pràctiques
A1.1
A1.2
A5.5
B4.1
B5.3
5 0 5
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat