2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Presentació de l'assignatura i criteris d'avaluació.
Establiment dels requisits mínims per assolir els coneixements de l'assignatura
Sessió Magistral Exposició teòrica dels continguts dels diferents temes de la matèria amb ajuda de projeccions, vídeos i altra documentació que es cregui oportuna
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària Resolució de problemes, exercicis
Plantejament, desenvolupament i ressolució de problemes relacionats amb els diferents temes de l'assignatura.
Discussió dels resultats obtinguts en base a situacions reals.
Pràctiques a laboratoris Desenvolupar al laboratori diferents analítiques químiques necessàries pel correcte control i elaboració dels aliments.
Per això caldrà buscar el protocol adequat la bibliografia, raonar la metodologia emprada i dur a terme l'anàlisi amb una mostra real.
Les pràctiques impliquen portar al dia la llibreta del laboratori i entregar un informe final al finalitzar aquestes amb els resultats obtinguts i discussió dels mateixos

Fòrums de debat Discussió a classe o a través de forums on-line de temes actuals relacionats amb la composició i anàlisi d'aliments així com amb procediments analítics, alguns dels quals es podran desenvolupar en el laboratori
Treballs Elaboració de tasques de format curt relacionades amb la composició dels aliments iiels mètodes d'anàlisi estudiats.
Atenció personalitzada L'alumne pot fer les consultes que cregui convenients durant les hores de classe presencial i també fora d'aquestes.
En aquest darrer supòsit es recomana concertar hora prèvia per tal d'assegurar la disponibilitat del professor.