2019_20
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  MODELITZACIÓ DE PROCESSOS EN SISTEMES ALIMENTARIS I BIOLÒGICS
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) MODELITZACIÓ DE PROCESSOS EN SISTEMES ALIMENTARIS I BIOLÒGICS Codi 20234126
Ensenyament
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Tercer Jul., Set.
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Coordinador/a
TORRES COSTA, CARMEN MARIA
Adreça electrònica carmenmaria.torres@urv.cat
Professors/es
TORRES COSTA, CARMEN MARIA
Web
Descripció general i informació rellevant Assignatura eminentment de caire pràctic encaminada al disseny de processos discontinus i a la planificació de processos discontinus amb l’ajut de programes de simulació comercials (Super Pro).
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent